Home

   Servicii

   Piese de schimb

   Despre noi

   Contact   English
V&D ELECTROSYSTEM
Reg.Com.:J16/489/2004
CUI:R16229915
Str. Parangului, nr.62, Craiova, Dolj
Tel./Fax: 0251550424
GSM: 0724048940/0788568325
Email: office@electrosystem.ro


SERVICE ELECTROCASNICE

Domeniul principal de activitate al firmei noastre este asigurarea reparatiilor aparaturii electrocasnice in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb aferente.
Produsele pentru care se asigura reparatiile si piese de schimb sunt: aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte (atat in varianta de sine statoare cat si build-in), hote, aspiratoare, SDA.
In baza instruirilor, documentatiei disponibile si experientei acumulate s-au elaborat si implementat proceduri care s-au dovedit eficace si au avut ca rezultat un real suport pentru clienti. Tehnicienii service au urmat in fiecare an cursuri de instruire organizate in Romania de catre S.C. Micadan Comexim S.R.L.

Service management
Program Service
Agentii Service si Personalul au urmatorul program:
Luni-Vineri: 9:00 la 18:00
Sambata 9:00 la 13:00
Exclusiv Duminicile , Zilele de sarbatoare legala

Programare interventii
Pentru a facilita planificarea si concentrarea de reparatii pe ruta tehnicianului, clientul este rugat sa accepte programarea pe intreaga durata a zilei in care tehnicianului urmeaza sa vina la el.
In situatia in care acest aspect constituie un inconvenient pentru client, atunci clientul trebuie sa opteze pentru o alta zi, dandu-i-se tehnicianului un interval de min 4 ore fie dimineata, fie dupa-amiaza pentru vizita.

Timpul de interventie
Toate reclamatiile sunt onorate (prima vizita) in intervalul a doua zile lucratoare (48 ore), conditionat bineinteles de prezenta clientului la domiciliu pentru efectuarea reparatiei.
Eforturile sunt orientate pentru a oferi asistenta reclamatiilor primite incepand cu ora 10:00 din ziua urmatoare primirii reclamatiei, dar nu mai tarziu de sfirsitul programului urmatoarei zi de lucru.
Exceptie fac zonele indepartate/inaccesibile unde reclamatiile primite trebuie rezolvate pe baza stabilirii unei programari cu clientul in intervalul a patru zile lucratoare.

 

Copyright © 2010 Electrosystem SRL Toate drepturile rezervate.